Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО !!! С код ли е стандартното CD при 147 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПЕШНО !!! С код ли е стандартното CD при 147 ???

Здравейте,

Умря ми акумулатора и трябва да го сменя, но не намирам никъде код за радиото в документите на колата...

Искам да Ви питам дали изобщо е с код стандартният CD player при 147...? Защото хич не ми се стои без музика, ако е с код...

оригиналното е с 4 цифрен код
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      оригиналното е с 4 цифрен код
      знаех си аз... как може колата да има попълвана сервизна книжка, а да и няма код картата...

имаш ли идея, къде може да се разкодира...?

Comment

свалях го,отиваш в където правят такиа мании и ти взимат 15 кинта за разкодиране
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

А относно сервизната книжка изобщо това да не те блазни и аз имам ама много хора ми казват че те си ги попълват
          Un Amore Grande!
          Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
          Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
          http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

За да не пускам нова тема използвам старата на колегата.Моля кажете къде в София разкодират касетофони на нормални цени, че 30лв не ми се струват никак нормални!!!Става въпрос за Филипс от Опел Тигра...
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
              За да не пускам нова тема използвам старата на колегата.Моля кажете къде в София разкодират касетофони на нормални цени, че 30лв не ми се струват никак нормални!!!Става въпрос за Филипс от Опел Тигра...
              прати ми серииния номер на устройството нещо от сорта една цифра после 3 троики цифри, ще се опитам да помогна, кажи ми и марката(по принцип ако е фабричен става и с модела на колата, ама за поо-сигурно)
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Отстрани в шасито на касетофона е набит само тоя номер - GM0400X234605
                Мисля, че модела е Philips CAR400 от Opel Tigra '96
                Alfa 156
                sigpic

Comment

GM0400X234605_ този код трябва да е набит на тенекията и да има 7 цифри след буквата (Х), трябва ми и PArt number жби трябвало да е 10 цифри _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

колеги, внимавайте с разкодирането, не винаги става. Дал съм оригиналното ми сд от 156 за разкодиране и нещо не става. Иначе е блаупункт.

Comment

Пробвай тук http://www.alfaowner.com/Forum/ice-a...k-here-83.html

Ако се поразровиш в нета и сам можеш да си намериш калкулатор. Пиши на човека от форума
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от nk Покажи съобщение
                        Здравейте,

Умря ми акумулатора и трябва да го сменя, но не намирам никъде код за радиото в документите на колата...

Искам да Ви питам дали изобщо е с код стандартният CD player при 147...? Защото хич не ми се стои без музика, ако е с код...
                        Колега,
                        сложи си един куплунг в запалката, кабелите на който вържи към един акумулатор ( гледай да не объркаш + и - ) и така смени твоя за да не изгубиш настройките си и да се чудиш след това какво да правиш.
                        Най вероятно вече си го сменил но поне може да е от полза на други колеги че идва зима
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 23:10.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение

Колега,
                          сложи си един куплунг в запалката, кабелите на който вържи към един акумулатор ( гледай да не объркаш + и - ) и така смени твоя за да не изгубиш настройките си и да се чудиш след това какво да правиш.
                          Колега стига де,поста е от 13.07.08
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Колега стига де,поста е от 13.07.08
                            Емиии,
                            писал си мааалко преди моята редакция. ( спамер със спамер )
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Никой ли от София не знае за сервиз или човек, занимаващ се с разкодиране?Ако е в района на Редута/Подуене най-добре...
                              Alfa 156
                              sigpic

Comment

Working...
                              X